PromoOffers

Vadonatúj hamburger különlegességek a Fridays éttermekben

Hamburger rajongók figyelem! Megérkezett a február és vele együtt két különleges hamburger is! Konyhafőnökünk, Dávid egész januárban azon dolgozott, hogy olyan hamburgereket kísérletezzen ki, melyek nem csak ízükben, de a felhasznált alapanyagokban is különlegeset nyújthatnak vendégeinknek. Így született meg a French Camembert és a FRIDAYS™ Budapest Burger.

 

French Camembert Burger

Francia ihletésű hamburger, camembert sajttal, borsos-ropogós baconnel, savanyított lilahagymával, rukkolával, Jack Daniel’s szósszal és ropogós hasábburgonyával tálalva.

FRIDAYS™ Budapest Burger

Ezt a hamburger ínyenc vendégeinknek ajánljuk: 200 gramm hamburgerhús, libamáj roston, borsos-ropogós bacon, vöröshagymás – paradicsomos – piros paprikás dzsem, friss saláta, lilakáposzta és pikáns chipotle – majonéz. Ropogós-fűszeres hasábburgonyával és chipotle-majonézzel tálaljuk.

Új burgereinket február 4 és április 30 között kóstolhatjátok meg Oktogon és WestEnd étterminkben.

Menj biztosra és foglalj asztalt már most! Ezeket a fogásokat vétek lenne kihagyni!

 

 
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vendégeink! TGI Fridays Oktogon éttermünk december 24-én, TGI Fridays WestEnd éttermünk december 24 és 25-én zárva tart. Egyéb napokon változatlan nyitva tartás mellett várjuk vendégeinket!

CLOSE