OurFun

Események

Megtörténed a szürke hétköznapokat, de nem tudod hogyan?! A Fridays™ étterem a megoldás! Minden hétköznap különleges ajánlatokkal várunk! Nálunk minden hölgy vendégünk fél áron koktélozik! Girls Night Out hétfőként a WestEndben, keddenként az Oktogonon!

Éttermünkben minden sporteseményt élőben közvetítünk! A közvetített mérkőzésekről érdeklődjön időben, hogy a legjobb asztalt sikerüljön lefoglalni kedvenc sporteseményére!

Csoportok érkezése esetén kérjen írásos ajánlatot éttermünktől!

Események

Ladies1

hétfő – hölgyek – westend!

Itt az ideje, hogy egy hamisítatlan fridays koktél mellett minden történetre és pletykára fény derüljön! Válasszátok a Westend éttermünket, ahol hétfőn minden hölgyet a tenyerünkön hordozunk ! :)

gno

minden kedden girls night out!

Girls Night Out a TGI Firdays Oktgonon! Hölgyek részére keddenként minden alkoholos koktél fél áron! Gyertek el, és tervezzétek meg együtt a hetet egy hamisítatlan Friday's koktél mellett! Ez tényleg kihagyhatatlan ajánlat!

Cheersfriday

Happy Hour a fridaysben!

Koktélozz féláron! Happy Hour minden vasárnaptól csütörtökig a Fridays budapesti éttermeiben! Találj rá kedvenc koktélodra és hagyd az ajtón kívül a szürke hétköznapokat!

 
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vendégeink! TGI Fridays Oktogon éttermünk december 24-én, TGI Fridays WestEnd éttermünk december 24 és 25-én zárva tart. Egyéb napokon változatlan nyitva tartás mellett várjuk vendégeinket!

CLOSE