OurFun

Kóstoltad új ebéd ajánlatainkat?

Voltál már úgy, hogy egész délelőtt csak azon jártak a gondolataid, hol találhatsz a belvárosban olyan helyet, ahol az ebéd ajánlat minden vágyadnak eleget tesz? Ha azt hitted ilyen ebéd menü nem létezik, akkor most figyelj!

Törd meg a szürke hétköznapokat és lepd meg magad egy kiadós ebéddel! Leves + főétel + üdítő + kávé, már 1890 forinttól. Ez a Fridays Oktogon étterem ebéd ajánlata, mely minden hétköznap csak rád vár. Ebéd menü fogásaink mindegyike Fridays recept, így garantáltan nem fogsz csalódni, bármit is választasz menü ajánlataink közül!  Három különböző kategóriát hoztunk léte, mely összesen 15 féle főételt tartalmaz, hogy mindenképp megtaláld új kedvencedet ebéd időben!

 

WestEnd: Ebéd ajánlatunk Ebéd ajánlatunkat határozatlan időre felfüggesztettük. Kérünk kövessétek weboldalunk illetve facebook oldalunkat, ahol naprakész információkat találhattok az esetleges változásokról. Á la Carte étlapunk természetesen elérhető a hét bármely napján. 

Oktogon: Elérhető minden hétköznap 11.30 és 13.30 óra között. Kedvezményekkel nem kombinálható ajánlat.  

Részletes ajánlatainkat megtekintheted ide kattintva.

 

 
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vendégeink! TGI Fridays Oktogon éttermünk december 24-én, TGI Fridays WestEnd éttermünk december 24 és 25-én zárva tart. Egyéb napokon változatlan nyitva tartás mellett várjuk vendégeinket!

CLOSE