2018-ban is amerikai football döntő AZ OKTOGONON!

Időpont : 2018. február 4, 23:00

Helyszín: TGI Fridays Oktogon étterem

Cím: 1067 Budapest, Oktogon tér 3.

A TGI Fridays Oktogon étterem idén is megrendezi hagyományőrző Super Bowl partiját! Február 4.-én este 11 órától az étterem átalakul egy kisebb football arénává, ahol az amerikai hangulat és ételek szerelmesei önfeledt hangulatban ünnepelhetik kedvenc csapataikat és izgulhatják végig a Super Bowl minden egyes pillanatát. Az estre az étterem különböző egyedi étel- és ital ajánlatokkal készül. Az önfeledt hangulat garantált. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük időben foglaljatok asztalt, hogy a legjobb helyről élvezhessétek a közvetítést!

 

Ajánlataink az este folyamán:

INTERCEPTION Menu: 1 választható előétel + 1 választható burger + 2 korsó sör/üdítő 4990,-

CHOP BLOCK Menu: 1 választható Ribs + 2 korsó sör/üdítő 5290,-

TOUCHDOWN Menu: 1 választható előétel + 1 választható burger + 5 korsó sör/üdítő 6590,-

Választható előételek: Onion Rings, Fried Mozzarella, Loaded Potato Skins, Buffalo Wings

Választható burgerek: Traditional Burger, Bacon Cheeseburger, Jack Daniel’s Burger, BBQ Burger, Cheesy Bacon Cheeseburger

Választható Ribs: Baby Back Ribs, Jack Daniel’s Ribs, Texas Spiced Ribs

 

Az asztalfoglalásra* lehetőség van telefon a +36 1 321 87 39-es telefonszámon, illetve online ide kattintva. Kollégáink a részletekkel kapcsolatosan fel fogják venni veled a kapcsolatot.

Kérjük foglalás esetén használjátok megjegyzésben a “Super Bowl” jeligét! 😀

*Asztalfoglalás esetén 3000 Ft/fő előleget kérünk, mellyet az éttermben személyen lehet befizetni. A befizetett összeg természetesen a Super Bowl este során lefogyasztásra kerül.