Valentin nap a Fridays éttermekben!

Hamarosan itt a Valentin nap! Ne keresd tovább a tökéletes helyszínt az ünnepléshez, már megtaláltad! Egy hamisítatlan Fridays élmény garantáltan emlékezetesé teszi a szerelemesek napját!

Téli ital ajánlatok

Bártendereink elkészítették nektek a tél legizgalmasabb Fridays koktéljait! Most már lesz mivel télen is stílusosan koccintani!

Meat your new GrillFriend

Őszi ízek, őszi ajánlatok a TGI Fridays éttermekben! Válaszd éttermeinket és mi elhozzuk nektek a grillezések élményét!

Szurkold végig a foci vb-t a Fridaysban!

Az idei év kifejezetten rendhagyó így nem is csoda, hogy a végére marad a legnagyobb durranás a katari foci vb! Természetesen mi se maradhatunk ki az év legjobban várt sporteseményéből, így ahány mérkőzést csak tudunk, elhozunk nektek! Ne maradj le!

Ajándékozzon Fridays élményt!

A tökéletes ajándékot keresi szeretteinek, de nem találja? Ne fáradjon tovább, a Fridays éttermi ajándék utalvány ideális ajándék minden alkalomból. Ajándék utalványainkat megvásárolhatja éttermeinkben a kívánt összegig, 2500 Ft címletekben. Kérje felszolgálója, valamint étterem managerünk segítségét a vásárlásban.

Energiahatékonysági közlemény

122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet   7/A. §3 (2)  e) összefoglaló éves jelentést készít az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet számára készített havi jelentések alapján a tárgyévet követő év május 15-ig a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről, amelyet az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet május 31-ig honlapján közzétesz, Gazdálkodó szervezetünknél energiahatékonyság növelő […]