NYAR2021 kuponkóddal a szállítást mi álljuk!

Végre itt a nyár! Rendelj online a NYAR2021 kuponkóddal 2021. június 15-től 2021. szeptember 15-ig és a szállítási díjat öt alkalommal mi álljuk! Ingyenes kiszállítás öt alkalommal? IGEN!

Pünkösdi nyitvatartás

Éttermeink (Oktogon & Westend) és házhozszállításunk a pünkösdi ünnepek alatt is változatlan nyitva tartás mellett vár titeket!

Nyitva vagyunk!

Május 1-én szombaton kívül-belül újra nyitjuk TGI Fridays éttermeinket az előírt védelmi szabályok betartásával! Kattints a részletekért!

Megnyitjuk teraszunkat!

Lezárult egy nehéz időszak, végre kinyithatjuk a TGI Fridays Oktogon teraszát az előírt védelmi intézkedések betartásával!

Nincs húsvét Fridays nélkül!

Házhozszállítás és elvitel (az Oktogonról) a húsvéti ünnepek alatt változatlan nyitva tartás mellett várják rendeléseiteket!

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen a TGI Fridays Budapest promóciós játéknak (a továbbiakban: a „Játék”) alábbi részvételi feltételeit. A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a „Játékos(ok)”.)