Téli specialitásaink

Előttünk az ünnepek, a következő év, így mi se lehetünk tétlenek, elhoztuk nektek a TGI Fridays legjobban évszakhoz illő ajánlatait és ízeit!

Bárunk ünnepi ajánlata

Hohohóóó! Megérkezett a tél így bártendereink sem maradhattak tétlenek, ezért elkészítették nektek az évszak legizgalmasabb Fridays koktéljait!

Ajándékozz idén Fridays élményt!

A tökéletes ajándékot keresed szeretteinek, de nem találod? Ne fáradj tovább, a Fridays éttermi ajándék utalvány ideális ajándék minden alkalomból.

Fall Flavors – Őszköszöntő koktél ajánlatink

Mi jut eszedbe először az őszről? Nekünk a sütőtök és a fahéj illata. Bártendereink se maradhattak tétlenek, azon nyomban elkészítették a szezon legizgalmasabb koktél ajánlatait!

Happy Hour – Új időpontban!

Vasárnaptól csütörtökig 16-18 óra között vár titeket Happy Hour koktél kedvezményünk Oktogonon és a Westendben éttermeikben!

Energiahatékonysági közlemény

122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet   7/A. §3 (2)  e) összefoglaló éves jelentést készít az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet számára készített havi jelentések alapján a tárgyévet követő év május 15-ig a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről, amelyet az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet május 31-ig honlapján közzétesz, Gazdálkodó szervezetünknél energiahatékonyság növelő […]