Big Hot Burgers – Tüzes ajánlatunk

Ez a tavasz forróbb lesz, mint eddig bármelyik volt! Kóstold meg a TGI Fridays történetének legnagyobb alkotásait! Figyelem! Mindkét burger csípős és hatalmas. Fel tudod venni a versenyt a forrósággal?!

Spring Sips – tavaszi frissítők

Itt a napsütés irány a terasz! Mi sem lehetünk tétlenek, elhoztuk nektek a TGI Fridays éttermek leghűsítőbb ital kínálatát. Neked melyik lesz a kedvenced?

Pünkösdi nyitva tartás

A pünkösdi ünnepek alatt is változatlan nyitva tartás mellett várnak titeket éttermeink az Oktogonon és a Westendben, valamint házhozszállításunk a Wolt és Foodora applikációban.

Téli specialitásaink

Előttünk az ünnepek, a következő év, így mi se lehetünk tétlenek, elhoztuk nektek a TGI Fridays legjobban évszakhoz illő ajánlatait és ízeit!

Ajándékozz idén Fridays élményt!

A tökéletes ajándékot keresed szeretteinek, de nem találod? Ne fáradj tovább, a Fridays éttermi ajándék utalvány ideális ajándék minden alkalomból.

Happy Hour – Új időpontban!

Vasárnaptól csütörtökig 16-18 óra között vár titeket Happy Hour koktél kedvezményünk Oktogonon és a Westendben éttermeikben!

Energiahatékonysági közlemény

7/A. §3 (2)  e) összefoglaló éves jelentést készít az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet számára készített havi jelentések alapján a tárgyévet követő év május 15-ig a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről, amelyet az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet május 31-ig honlapján közzétesz,