Nincs húsvét Fridays nélkül!

Házhozszállítás és elvitel (az Oktogonról) a húsvéti ünnepek alatt változatlan nyitva tartás mellett várják rendeléseiteket!

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen a TGI Fridays Budapest promóciós játéknak (a továbbiakban: a „Játék”) alábbi részvételi feltételeit. A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a „Játékos(ok)”.)

Ünnepi Nyitvatartás

Éttermeink nyitvatartása az ünnepek alatt: TGI Fridays Oktogon Éttermünk december 24-én zárva tart. Karácsonyi rendeléseket december 23-án változatlan nyitvatartás mellett (11.00-22.30) veszünk fel és szállítunk. December 25-31 között változatlan nyitvatartás mellett (11.00-22.30) várjuk rendeléseiteket.

Házhozszállításunk Ünnepi Ajánlatai

Ez a karácsony más lesz, mint a többi, azonban idén sem kell lemondanod kedvenc TGI Fridays és Planet Sushi fogásaidról. Sőt, választékunkat új, ünnepi kedvencekkel bővítettük ki! Kóstolt meg egy és több főre szóló újdonságainkat:   EBI SAN Kókuszos japán morzsában sült tigrisrákok chilis majonéz mártogatóssal.   FRIDAYS SIGNATURE SAMPLER A Fridays kedvenc Signature fogásai […]

 
0

Kosár tartalma