Ajándékozzon Fridays élményt!

A tökéletes ajándékot keresi szeretteinek, de nem találja? Ne fáradjon tovább, a Fridays éttermi ajándék utalvány ideális ajándék minden alkalomból. Ajándék utalványainkat megvásárolhatja éttermeinkben a kívánt összegig, 2500 forintos címletekben. Kérje felszolgálója, valamint étterem managerünk segítségét a vásárlásban.

Halloween a TGI Fridaysban

Borzongjunk együtt október végén! Halloween a TGI Fridays Oktogonon és WestEndben! Várunk mindenkit sok szeretettel október 30 és november 1 között!

Nyitvatartás október 23 és november 1

Éttermeink (Oktogon & Westend) és házhozszállításunk október 23 és November 1-én is változatlan nyitvatartás mellett vár titeket!

Megnyitjuk teraszunkat!

Lezárult egy nehéz időszak, végre kinyithatjuk a TGI Fridays Oktogon teraszát az előírt védelmi intézkedések betartásával!

Nincs húsvét Fridays nélkül!

Házhozszállítás és elvitel (az Oktogonról) a húsvéti ünnepek alatt változatlan nyitva tartás mellett várják rendeléseiteket!

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen a TGI Fridays Budapest promóciós játéknak (a továbbiakban: a „Játék”) alábbi részvételi feltételeit. A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a „Játékos(ok)”.)