Amerikai étterem és Bár Budapesten

TGI Fridays étteremlánc – Amerika első szórakozóhelyként látogatott étteremláncainak egyike – 1965 óta fergeteges hangulatával és minőségi ételeivel milliók törzshelyévé vált. Az első T.G.I. Friday’s étterem piros-fehér csíkokkal és kék külsővel nyitott meg az Egyesült Államok béli New York városában az Első sugárút és a 63. utca sarkán.

A berendezés otthonos melegségét fapadló, Tiffany lámpák, Bentwood székek és csíkos asztalterítők biztosították. A bár szekció a maga sárgaréz korlátjával és festett üvegével szintén ezt a hangulatot tükrözi. Egy fáradhatatlan régiség „vadász” járt aukciókra és bolhapiacokra a TGI Fridays belső dekorációjául szolgáló emléktárgyak után kutatva, mivel az újonnan megnyíló étterem elhelyezkedéséhez és környezetéhez illeszkednie kellett a hitelt érdemlően egyedi múlttal rendelkező tárgyaknak. Ez a „kellékegyveleg” csendben gyűlt egy dél-kelet amerikai raktárban várva a pillanatot, amikor egy újonnan megnyíló TGI Fridays étteremben végre elfoglalhatja méltó helyét.

TGI Fridays™ Budapest

Első éttermünket 1999-ben nyitottuk meg a WestEnd Bevásárlóközpontban. Jelenleg két TGI Fridays étterem várja vendégeit Budapesten: TGI Fridays Oktogon (1067 Budapest, Oktogon tér 3.) és TGI Fridays WestEnd (1062 Budapest Váci út 1-3.).
Igazi amerikai hangulat, fenséges ételek és fergeteges koktélok kavalkádja. Tökéletesen fűszerezett steakek, különleges Signature Whiskey szószos ételspecialitások és hatalmas burgerek választékából mindenki talál kedvére valót. Eredeti Friday’s koktélok között biztosan ott van a te kedvenced is, már csak egymásra kell találjatok!