Fridays Cocktail Tour 2017

Engedjétek meg, hogy bemutassuk az egész Közép-európai Fridays család tagjait, Budapestet, Prágát, Varsót és Rigát, valamint ezen városok legjobb Fridays bártendereinek a legújabb városkreációit!

Minden egyes városhoz megszülettek a hozzá leginkább passzoló hűsítő, édes vagy éppen fűszeres koktélok, melyeket, most örömmel mutatunk be nektek:

 

WARSAW SPRING: Ez a frissítő ital biztosan megbabonázza érzékszerveidet: Zubrowka vodka, almalé, bodza szirup és szóda. Menta levéllel díszítjük.

 

DOBOS STYLE CAKE-SHAKE: Egy hamisítatlan magyar desszert shake formába tálalva: vanília fagylalt, kakaó likőr, omlós piskóta, csokoládé szirup és pörkölt dió. Hagyományos karamell süveggel díszítjük.

 

T-PLUM PM: Prágai délutánokat idéző ital: Prosecco és szilvabor házi kakukkfű sziruppal. Friss kakukkfűvel díszítjük.

 

BALTIC AMBER: Akár egy Balti-tengeri frissítő fuvallat: gin, Drambuie, frissen facsart lime és citrom narancslikőrrel. Mézzel és rozmaringgal ízesítjük.

 

VIENNESE CHOCOLATE SYMPHNOY: A Mozart likőr és a málna ízek újragondolt bécsi szimfóniája: fekete csokoládés Mozart likőr, vodka, málna, egy lehelet méz és fenyőmag. A megkomponált tökéletes összhang.

 

Kellemes utazás kívánunk!