Karrier

Csapatunkba motivált, kihívásokat kereső és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk! Ne habozz, hogy csatlakozz a TGI Fridays éttermek csapatához!

A TGI Fridays éttermeinél a siker a te kezedben van!

 

Csatlakozz hozzánk amennyiben:

🍔 vérbeli felszolgáló szeretnél lenni és nem csak tányérokkal szeretnél masírozni egész nap.

🍔 az amerikai grill, burger és Tex-Mex ételek legszélesebb skáláját szeretnéd kitanulni és profi módon elkészíteni.

🍔 ki szeretnéd tanulni a bártender szakma minden részletét Amerika egyik legfelkapottabb koktélbár sztenderdjeit követve.

 

Írj nekünk e-mailt, hogy kapcsolatba léphessünk veled:

info@rosinter.hu

  • Fridays nemzetközi bárverseny

    Még egy ok amiért érdemes Fridays bártendernek lenni! Éttermeink között miden évben szoros verseny folyik azért, hogy eldőljön ki a legjobb Fridays bártender! A győztes automatikusan tovább jut, amikor is már nemzetközi környezetben bizonyíthatja be, hogy nem véletlenül képviseli országunkat a regionális döntőn! Tanulj, fejleszd képességeid és legyél te a legjobb!

legyél fridays bártender!

Csatlakozz hozzánk és legyél Te a Fridays éttermek következő legendája! Ha megvan a kellő tapasztalatod és elhivatottságod küldd el jelentkezésed hozzánk!

felszolgáló kerestetik!

Dolgozz nálunk és legyél te a Fridays éttermek legjobb felszolgálója! Érdekel az éttermi értékesítés, kommunikatív, eredeti vagy és még angolul is beszélsz? Ne habozz, jelentkezz csapatunkba!

legyél te a konyha ördöge!

Ha szeretnél része lenni egy fiatalos, lendületes konyhai dolgozói csapatnak jelentkezz hozzánk! Hosszú távú, maximálisan bejelentett állást kínálunk a szükséges tréninggel és képzésekkel együtt!