Karrier

Alkalmazottaink jelentik a legnagyobb sikert éttermeink számára.

Csapatunkba motivált, kihívásokat kereső és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk. Ha alkalmasnak érzed magad, hogy csatlakozz a TGI Fridays éttermek csapatához, ne habozz és írj nekünk!

A TGI Fridays éttermeinél a siker a te kezdeben van!

Várjuk jelentkezésedet!

 

Csak monoton tányérokkal szeretnél fel-alá masírozni, vagy ehelyett vérbeli felszolgáló szeretnél lenni?

Egyszerű long drinkeket szeretnél keverni vagy inkább professzionális bártenderré képeznéd magad?

Szeretnél beletanulni az ínycsiklandozó amerikai ételek elkészítésébe?

Írj nekünk e-mailt, hogy kapcsolatba léphessünk veled:

info@rosinter.hu

  • Fridays nemzetközi bárverseny

    Még egy ok amiért érdemes Fridays bártendernek lenni! Éttermeink között miden évben szoros verseny folyik azért, hogy eldőljön ki a legjobb Fridays bártender! A győztes automatikusan tovább jut, amikor is már nemzetközi környezetben bizonyíthatja be, hogy nem véletlenül képviseli országunkat a regionális döntőn! Tanulj, fejleszd képességeid és legyél te a legjobb!

legyél fridays bártender!

Csatlakozz hozzánk és legyél Te a Fridays éttermek következő legendája! Ha megvan a kellő tapasztalatod és elhivatottságod küldd el jelentkezésed hozzánk!

felszolgáló kerestetik!

Dolgozz nálunk és legyél te a Fridays éttermek legjobb felszolgálója! Érdekel az éttermi értékesítés, kommunikatív, eredeti vagy és még angolul is beszélsz? Ne habozz, jelentkezz csapatunkba!

legyél te a konyha ördöge!

Ha szeretnél része lenni egy fiatalos, lendületes konyhai dolgozói csapatnak jelentkezz hozzánk! Hosszú távú, maximálisan bejelentett állást kínálunk a szükséges tréninggel és képzésekkel együtt!