Rosinter kártya regisztráció

Kedves Törzsvendégünk!

Köszönjük, hogy régóta visszatérő vendége TGI Fridays és Planet Sushi éttermeinknek. Engedje meg, hogy megköszönve bizalmát, megajándékozzuk egy Rosinter Törzsvásárló kártyával. Törzsvásárló kártyáját használja minden alkalommal éttermeinkben, és mi minden egyes fogyasztás után jóváírjuk a végösszeg 10%-át törzsvendég kártyájára törzsvásárlói pontok formájában. Az összegyűjtött pontokat bármikor levásárolhatja budapesti éttermeinkben.

Üdvözlettel,
Fridays és Planet Sushi csapat

Rosinter kártya regisztráció

  • A Rosinter Magyarország Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag nyilvántartásra használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.
    Törzsvendégeinket online hírlevélben értesítjük újdonságainkról, melyhez a megadott e-mail címet használjuk. A hírlevélről bárki leiratkozhat az első hírlevél kézbesítésekor.
    Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.